Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Vi öppnar Bengtsfors nya biogasmack

Välkommen på invigning den 9 november! Nu är Bengtsfors nya tankstation för närproducerad biogas klar för invigning. Här kan du tanka fossilfri biogas tillverkad av gödsel och avfall på lantbruk i Dalsland och andra anläggningar i Fyrbodal. Ett klimatsmart alternativ till bensin och diesel.

Macken är öppen för alla som vill köra på ett fossilfritt och närproducerat bränsle. Här kommer kommunens nya biogasbilar att tankas och förhoppningsvis många fler. Bengtsfors biogasmack är en av våra fyra nybyggda tankstationer i Fyrbodal. Varmt välkommen att fira med oss!

NÄR:

Fredagen den 9 november, klockan 15-16.

VAR:

Sågudden, intill Din-X tankstation, Floraleden 2, Bengtsfors.

HUR:

Invigningen inleds med ett kort panelsamtal med tankstationens ägare Dennis Staaf från BRC Sweden, Bengtsfors kommunstyrelseordförande Per Eriksson, en biogasproducent från Biogas Brålanda och biogasleverantör Pia Brül Hjort från Trollhättan Energi.

Tankstationen invigs med premiärtankning av en biogasbil. Efteråt blir det mingel, fika och utlottning av en weekend med fulltankad biogasbil.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 november 2018
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson