Allas ansvar att förhindra smittspridning

Regeringen och landets myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla individer har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset i samhället. Här har vi samlat råd och rekommendationer på vad du bör, kan och får göra. 

Stäng meddelande

Information om skollunch och elevhälsa för Strömkulles elever

Denna information publicerades: 2020-03-20 11.37

Informationen uppdaterades senast: 2020-03-26 11.15

Foto: Niklas Eriksson

Under perioden då Strömkullegymnasiets utbildning genomförs på distans, finns möjlighet för eleverna att äta skollunch och elevhälsan fungerar som vanligt.

Från och med torsdagen den 19 mars bedrivs all utbildning på Strömkullegymnasiet på distans. Det innebär att eleverna fortsätter sin skolgång hemifrån och har kontakt med sina lärare digitalt.

Skollunch

Skolmatsalen på First Hotel Bengtsfors/Dalia är öppen för de elever som vill äta skollunch. Det går också bra att hämta sin lunch och äta på annan lokal. Var och en plockar själva ihop sin matlåda på plats. Matsalen är öppen klockan 11.00-12.30.

Elevhälsan finns tillgänglig

Elevhälsan för Strömkulles elever ska fortsätta att fungera även under den tid då distansutbildning sker. Har man till exempel stöd av kurator, så fortsätter det stödet som planerat.

Eleverna kan ta kontakt direkt själva med elevhälsan eller genom sin mentor, så fixar vi en kontakt.

Elever/studerande som saknar Internetuppkoppling

De allra flesta som berörs har tillgång till Internetuppkoppling, men för ett fåtal har skolan sett över individuella lösningar för att tillgodose behovet av uppkoppling. Det kan handla om att vi erbjuder en lokal med uppkoppling via kommunens nätverk eller uppkoppling via mobilt bredband.

Kontakt

Carina Stålhandske
Rektor
0531-52 63 02
carina.stalhandske@bengtsfors.se

Karin Nilsson
Handläggare
0531-52 63 00
karin.nilsson@bengtsfors.se

Ulrika Lund
Skolkurator
0531-526361
ulrika.lund@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 mars 2020
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson