Nu har bygget av ny idrottshall på Ekhagsskolan startat

Här grävs första spadtaget på bygget av rektor Joakim Ekblom, kommunstyrelsens ordförande Stig Bertilsson, tekniska utskottets ordförande Ulf Nelson samt Fredrik Werner från NIWA . Barnen på grävskopan är Elin Eliasson och Ismail Kalouche, båda i årskurs 2. Foto: Conny Karlsson

Det är snart ett och ett halvt år sedan Ekhagsskolans idrottshall brann ned. Det har inneburit en del utmaningar och anpassningar för såväl elever som personal på Ekhagsskolan sedan dess.

Under vecka 12 togs det första spadtaget för byggnationen av en ny idrottshall. På plats för det första spadtaget fanns rektor Joakim Ekblom, kommunstyrelsens ordförande Stig Bertilsson, tekniska utskottets ordförande Ulf Nelson samt Fredrik Werner från NIWA .

Klicka på bilden för att göra den större.

Bygget påverkar elevernas väg till och från skolan

Bygget gör att det finns några saker att ta hänsyn till vad gäller elevernas väg till och från skolan. För berörda vårdnadshavare är det även viktigt att prata med era barn.

  • Du som lämnar och hämtar barn på fritids önskar vi, så långt det är möjligt, att det sker via ingången/grinden från Skolvägen.
  • Skolområdet kommer till stora delar vara avspärrat vilket gör att vi inte kommer kunna gå runt huvudbyggnadens hörn som ligger närmast platsen för den nya idrottshallen. Därför kommer huvudentrén och kapprummet till klass 5B att användas som passage.

Frågor med anledning av denna information är välkomna till Ekhagsskolans rektor.

Kontakt

Joakim Ekblom
Rektor
0531-52 64 53
joakim.ekblom@bengtsfors.se

Zina Aboud
Byggingenjör/projektledare
0531-52 61 69
zina.aboud@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 mars 2020
Sidan publicerad av: Anna Sandström