Vill du studera på ett framtida Campus Dalsland?

Illustration: Sofia Magnusson

Det pågår en förstudie om att bygga upp ett Campus Dalsland – ett lokalt campus där planen är att det från 2022 ska kunna erbjudas utbildningar från universitet, högskolor och yrkeshögskolor. Vi behöver hjälp från dig som är gymnasielev, vuxenstuderande, yrkesverksam, företagare och alla övriga intresserade att få en bild av intresset för eftergymnasiala studier i Dalsland och Årjäng.

Enkäten är fortfarande öppen så har du inte svarat gör det. Ditt svar är viktigt!

Mer information om Campus Dalsland och länk till enkäten hittar du härlänk till annan webbplats

Campus Dalsland - eftergymnasiala studier i Dalsland och Årjäng

Ett lokalt campus, Campus Dalsland, ger invånarna i Dalsland och Årjäng bättre möjligheter att delta i utbildning efter gymnasiet. Campus Dalsland är tänkt att etableras centralt i Dalsland och kommer att erbjuda en modern och flexibel utbildningsmiljö med bästa teknik och bra studentstöd.

Förstudien genomförs av Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Åmål och Årjängs kommuner i samarbete med Högskolan Väst inom ramen för Vinnovas projekt ”Nya vägar för flexibilitet i högre utbildning”.

Vi behöver din hjälp att besvara några frågor om studieintresse

Vi behöver så mycket kunskap som möjligt om intresset för eftergymnasial utbildning hos gymnasieelever, vuxenstuderande, yrkesverksamma och övriga intresserade i alla inblandade kommuner. Enkäten tar några minuter att fylla i.

Svara på enkäten genom att följa länken eller genom att scanna QR koden:
Enkät om intresse för eftergymnasiala studier i Dalsland och Årjänglänk till annan webbplats

Inbjudan till event

Varmt tack på förhand!
Projektgruppen för Campus Dalsland

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 november 2020
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist