Aktiviteter med fritidsgården vecka 21

Illustration: Sofia Magnusson

På grund av den rådande smittspridningen av Covid-19 i samhället och de nya begränsningarna för antal personer i allmänna lokaler har kommunens krisledningsgrupp beslutat att stänga fritidsgårdarna i Bengtsfors och Bäckefors. Samtidigt är det viktigt att ungdomar erbjuds aktiviteter som kan ersätta den umgänge som fritidsgården annars ger. Våra medarbetare arrangerar därför smittsäkrade aktiviteter som är anpassade för fritidsgårdens målgrupp.

Folkhälsomyndigheten har öppnat upp för att även äldre ungdomar som är födda 2002 eller senare kan delta i organiserade idrotts- och fritidsaktiviteter, både inomhus och utomhus. Det gör att det kommer finnas möjlighet att delta i aktiviteter med fritidsgården i sporthallen i Bengtsfors. Vi följer utvecklingen och aktuella restriktioner och anpassar planeringen efter dessa, därför finns i nuläget endast aktiviteter klara för en vecka i taget.

Här kan du läsa mer om beslutet om att hålla fritidsgårdarna stängda.

Aktiviteterna gäller för åldrarna 13-18 år och vi tar in maximalt 30 personer. Vi följer de coronarestriktioner som gäller i nuläget.

Välkommen till veckans ungdomsaktiviteter.

Tider för aktiviteter med fritidsgården under vecka 21

  • Måndag 15.00 - 20.00 Obs! Vi är utomhus på Sågudden denna tid
  • Tisdag 15.00 - 20.00
  • Onsdag 16.00 - 20.00
  • Torsdag 16.00-20.00
  • Fredag 16.00 - 23.00

Kontakt

Petra Olsson
Fritidsledare
petra.olsson@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 maj 2021
Sidan publicerad av: Sofia Magnusson