Vill du göra något viktigt på riktigt?

Observera att bilden är tagen innan Coronapandemin. Numer använder vår personal alltid visir i brukarnära kontakter. Foto: Sofia Magnusson.

Vår vård- och omsorgspersonal behöver förstärkning och bli fler. Vill du göra en insats i dessa speciella tider? Anmäl ditt intresse nu om du vill hjälpa till och göra något som är viktigt på riktigt.

Vi arbetar efter våra brukares individuella behov, det kan vara att hjälpa till med påklädning eller vara ett stöd vid måltider. Våra brukare är oftast äldre eller funktionsnedsatta. Arbetet utförs i brukarnas eget hem, på ett särskilt boende eller på ett gruppboende. Efter delegering från sjuksköterska kan ditt arbete även omfatta sjukvårdande uppgifter.

Att arbeta inom vård och omsorg innebär att...

...ta eget ansvar och vara trygg som person samt att sätta brukarens behov och önskemål i fokus. Du ska tycka om möten med människor, vara lyhörd och empatisk samt ha en vilja att samarbeta för att få till den bästa helhetslösningen för våra brukare. Om du tidigare arbetat i vården är det meriterande.

Kompetenskrav/önskemål

  • Gymnasieutbildning
  • Körkort klass B (för arbete i hemtjänsten)
  • Personlig lämplighet
  • Språkkunskaper i tal och skrift i svenska språket
Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Timvikariat

Sysselsättningsgrad

Varierande

Tillträde

Efter överenskommelse

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Välkommen med din intresseanmälan!

Utdrag ur belastningsregistret

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister Länk till annan webbplats. uppvisas.

Vi gillar olika!

Våra medarbetares varierande erfarenheter, kompetenser och perspektiv ger oss möjlighet att utvecklas. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund på våra arbetsplatser och välkomnar en mångfald av sökande.

Offentlig handling

Observera att vi som kommun omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att intresseanmälningar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Kontakt

Anna-Karin Widén
Enhetschef
0531-52 75 97
anna-karin.widen@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 december 2021
Sidan publicerad av: Anna Sandström