Nominera årets byggprojekt

Foto: Maria Andersson

Finns det någon byggnation som du tycker är särskilt värd att uppmärksamma? Nominera den gärna till årets upplaga av tävlingen Årets byggprojekt!

Syftet med tävlingen är att uppmärksamma byggnationer med hög kvalitet i såväl utformning som utförande och som bidrar till en god bebyggd miljö.

Du kan nominera en ny byggnad, en tillbyggd, ombyggd eller renoverad byggnad. Det kan exempelvis vara en nybyggnation som är särskilt arkitektoniskt intressant, en renovering som inneburit att man tagit tillvara på gamla byggnadstraditioner, en ombyggnad som väsentligen ändrat intrycket av en byggnad eller helt enkelt en fin tillbyggnad.

Nominera

Du kan nominera ditt eget såväl som någon annans byggprojekt. Enda kravet är att byggprojektet ska vara färdigställt under perioden 1 januari 2021 – 31 maj 2022. Vi behöver din nominering senast 1 juni.

Pris

Priset består av ett diplom och 10 000 kronor. Priset delas ut på kommunfullmäktiges möte den 22 juni. Juryn som utser vinnaren består av ledamöterna i myndighetsnämnden.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 maj 2022
Sidan publicerad av: Anna Sandström