Städ- och serviceutbildning - stängd för ansökan

Lokalvård

Lokalvårdsutbildningen är en heltidsutbildning som omfattar 200 poäng (10 veckor). Under kursen lär du dig professionell städservice och får kunskap om bland annat städteknik, ergonomi samt kundservice.

För dig som inte har grundläggande svenska som andraspråk kommer du att studera det parallellt med städutbildningen. Under utbildningen varvas teori med praktik. Du ska ha för avsikt att försörja dig inom yrket.

Kursstart och lokal

Utbildningen startar den 7 oktober och pågår till 13 december. Utbildningen genomförs på Industrigatan 12 i Åmål.

Utbildningen kräver att du har grundläggande kunskaper i svenska (SFI D-kurs).

Att delta i utbildningen kostar inget men du som studerande måste själv betala för eventuella resor.

Städservice

REGSTA0