Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset.

Stäng meddelande

Svetsutbildning - stängd för ansökan

I samarbete med annan kommun

Svetsutbildningen är en heltidsutbildning som omfattar 100 poäng (5-8 veckor).

Utbildningen består av såväl teoretiska som praktiska, grundläggande kurser inom svetsområdet. Du som går utbildningen ska ha för avsikt att arbeta med svetsning.

Tid och plats

Utbildningen startar våren, 2020. Utbildningen genomförs i tidigare pappersbruket, Håfreströms lokaler i Åsensbruk, Melleruds kommun.

Utbildningen är kostnadsfri men du som studerande står själv för kostnader för skyddsskor, överdragskläder samt litteratur. Eventuell svetsprövning betalar du också själv.

Svenska för invandrare, SFI nivå C-D (efter bedömning). Du som inte har svenska som modersmål kan få ett visst stöd i svenska.

Svets grundkurs100
SAASVT0