Svetsutbildning

Sista ansökningsdatum: 19 januari. Kursstart: våren 2020. Utbildningsort: Åsensbruk

I samarbete med annan kommun

Svetsutbildningen är en heltidsutbildning som omfattar 100 poäng (5-8 veckor).

Utbildningen består av såväl teoretiska som praktiska, grundläggande kurser inom svetsområdet. Du som går utbildningen ska ha för avsikt att arbeta med svetsning.

Tid och plats

Utbildningen startar våren, 2020. Utbildningen genomförs i tidigare pappersbruket, Håfreströms lokaler i Åsensbruk, Melleruds kommun.

Utbildningen är kostnadsfri men du som studerande står själv för kostnader för skyddsskor, överdragskläder samt litteratur. Eventuell svetsprövning betalar du också själv.

Svenska för invandrare, SFI nivå C-D (efter bedömning). Du som inte har svenska som modersmål kan få ett visst stöd i svenska.

Ansökan

Gör din ansökan till utbildningen via vår e-tjänst. Sista ansökningsdag är 19 januari 2020.

Svets grundkurs100
SAASVT0