Utbildning till serviceyrke

Sista ansökningsdatum: 10 september 2020. Kursstart: vecka 41 i början av oktober Utbildningsort: Bengtsfors

Illustration: Sofia Magnusson

Vuxenutbildningen har i samråd med företag inom besöksnäringen tagit fram denna utbildning för serviceyrken. Utbildningen ger grundläggande kunskaper för att jobba inom handel, hotell, konferens och turismnäringen.

Utbildningen innehåller kurser som ger en bred bas för att arbeta inom olika områden med service till kunder. Det kan vara såväl affär som hotell eller turism.

Tid och plats

Kursstart under vecka 41 i början av oktober i Bengtsfors. Utbildningen omfattar 900 poäng, heltidsstudier cirka 40 veckor.

Utbildningen är kostnadsfri men du får själv stå för litteratur och studiematerial samt eventuella resor till din praktikplats.

Grundläggande svenska.

Gör din ansökan till utbildningen via vår e-tjänst.

Skolverkets hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer om respektive kurs.

Affärskommunikation

Aktiviteter och upplevelser