Allas ansvar att förhindra smittspridning

Här finns rekommendationer om vad du bör, kan och får göra beroende på ålder och om du är sjuk eller inte. Regering och myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset. 

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här finns alla lediga jobb i Bengtsfors kommun. Du söker enklast våra tjänster med hjälp av vår e-tjänst, länk till ansökan finns i varje annons. Det går inte att söka flera tjänster samtidigt, du måste göra en ansökan för varje tjänst.

I e-tjänsten frågar vi efter följande:

  • Personuppgifter, såsom namn, personnummer, adress etc.
  • Vilken tjänst du söker samt tjänstens referensnummer (finns i annonsen).
  • Tidigare utbildningar och anställningar.
  • I e-tjänsten finns också möjlighet att bifoga CV, personligt brev samt foto.

Om du inte hittar jobbet för dig just nu men ändå är intresserad av att arbeta i vår kommun är du välkommen att lämna en intresseanmälan, läs mer om hur du gör det här.

Senast publicerade:

Prenumerera på våra lediga tjänster

Hantera prenumeration

Frågor och svar om din ansökan

För att söka ett jobb hos oss, använd vår e-tjänst "Ansökan tjänst". Länk till e-tjänsten finns i respektive platsannons. Du kan också skicka ett brev med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

När din ansökan kommit in till oss, registreras den och du får en bekräftelse till den e-postadress du angivit i ansökan. Därefter påbörjar vi arbetet med urval, intervjuer och referenstagning. Anställningsavtal skrivs och vi återkopplar avslag till andra sökande. Hör av dig till den kontaktperson som är angiven i annonsen om du vill veta mer.

Nej, du måste göra en ansökan för varje tjänst du söker. Varje tjänst har ett unikt referensnummer som anges i ansökan, därför behöver vi en separat ansökan för varje tjänst.

  • Hör av dig till den kontaktperson som är angiven i annonsen.

Om du har frågor kring tjänsten eller om ansökan är du välkommen att kontakta den chef som är angiven i respektive platsannons.

  • Nej, du måste göra en ny ansökan för varje tjänst.

Om du har fått en bekräftelse via e-post från Bengtsfors kommun är din ansökan inkommen och registrerad hos oss.

Hör av dig till den kontaktperson som är angiven i annonsen.

Relaterad information

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 juli 2020
Sidan publicerad av: Anna Sandström