Lediga jobb

Här finns alla lediga jobb i Bengtsfors kommun. Du söker enklast våra tjänster med hjälp av vår e-tjänst, länk till ansökan finns i varje annons. Det går inte att söka flera tjänster samtidigt, du måste göra en ansökan för varje tjänst.

I e-tjänsten frågar vi efter följande:

  • Personuppgifter, såsom namn, personnummer, adress etc.
  • Vilken tjänst du söker samt tjänstens referensnummer (finns i annonsen).
  • Tidigare utbildningar och anställningar.
  • I e-tjänsten finns också möjlighet att bifoga CV, personligt brev samt foto.

Om du inte hittar jobbet för dig just nu men ändå är intresserad av att arbeta i vår kommun är du välkommen att lämna en intresseanmälan, läs mer om hur du gör det här.

Senast publicerade:

Prenumerera på våra lediga tjänster

Hantera prenumeration

Frågor och svar om din ansökan

För att söka ett jobb hos oss, använd vår e-tjänst "Ansökan tjänst". Länk till e-tjänsten finns i respektive platsannons. Du kan också skicka ett brev med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

När din ansökan kommit in till oss, registreras den och du får en bekräftelse till den e-postadress du angivit i ansökan. Därefter påbörjar vi arbetet med urval, intervjuer och referenstagning. Anställningsavtal skrivs och vi återkopplar avslag till andra sökande. Hör av dig till den kontaktperson som är angiven i annonsen om du vill veta mer.

Nej, du måste göra en ansökan för varje tjänst du söker. Varje tjänst har ett unikt referensnummer som anges i ansökan, därför behöver vi en separat ansökan för varje tjänst.

  • Hör av dig till den kontaktperson som är angiven i annonsen.

Om du har frågor kring tjänsten eller om ansökan är du välkommen att kontakta den chef som är angiven i respektive platsannons.

  • Nej, du måste göra en ny ansökan för varje tjänst.

Om du har fått en bekräftelse via e-post från Bengtsfors kommun är din ansökan inkommen och registrerad hos oss.

Hör av dig till den kontaktperson som är angiven i annonsen.

Relaterad information

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 juli 2020
Sidan publicerad av: Anna Sandström