Allas ansvar att förhindra smittspridning

Regeringen och landets myndigheter är tydliga i sitt budskap – alla individer har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittspridningen av Coronaviruset i samhället. Här har vi samlat råd och rekommendationer på vad du bör, kan och får göra.

Stäng meddelande

Så här kan du kommunicera med oss

Foto: Sofia Magnusson

Vi vill gärna ha en öppen dialog med dig som kommunmedborgare, besökare eller på annat sätt har anknytning till Bengtsfors kommun. Därför jobbar vi i olika kanaler och på olika sätt med medborgardialog. Du väljer hur du vill kommunicera med oss. Välkommen!

Fråga politiker

Gruppledaren i respektive parti som är representerat i kommunfullmäktige samt ordföranden i samtliga nämnder och utskott svarar på dina frågor.

Vi vill veta vad du tycker

Det är viktigt för oss att få in synpunkter om våra verksamheter samt förslag till utveckling. Dina synpunkter och förslag lämnar du enklast via våra e-tjänster dinSYNpunkt och ditt E-förslag.

Vi ses på sociala medier

Bengtsfors kommun finns självklart på sociala medier. Välkommen att träffa oss där!

Ring och e-posta oss

Vårt växelnummer: 0531-52 60 00