Hälsoforum

Känner du igen symtom som stress, sömnsvårigheter, oro, nedstämdhet, depression eller ångest hos dig själv eller någon närstående? Alla upplever då och då att livet skaver eller vill vara rustad för att klara av dalarna i livet. Då är du varmt välkommen till Hälsoforum. Just nu har vi ett uppehåll mellan terminerna, men vi kommer lägga ut programmet för vårterminen 2020 så fort det är klart.

Här kan du, under trygga former, lära dig mer om våra fyra fokusområden;

  • Stress
  • Depression
  • Ångest
  • Sömnstörningar

De här är tillstånd som de flesta av oss upplever någon gång i livet och kan upplevas i olika hög grad. En del behöver mer omfattande stöd än det vi erbjuder. På Hälsoforum är vår förhoppning att du ska få en förståelse för din situation och lära dig vad du själv kan göra för att öka känslan av hanterbarhet och må bättre. Vi arbetar informerande, diskuterande och pedagogiskt snarare än terapeutiskt.

Hälsoforum är ett projekt som drivs i samarbete mellan Bengtsfors kommun och Närhälsan, Bengtsfors vårdcentral. Vi startade under vårterminen 2019.

I filmklippet nedan kan du höra projektledare Tove Noxfeld berätta om Hälsoforum och hur det fungerade under vårterminen. Inför höstterminen har vi ändrat upplägget lite och tagit bort må-bra-träffarna och drop-in-tider.

Vanliga frågor och svar om Hälsoforum

Kontakt

Sara Gyllenberg
Folkhälsostrateg
0531-52 60 08
sara.gyllenberg@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 december 2019
Sidan publicerad av: Anna Sandström