Jobba hos oss

I Bengtsfors kommun är vi ungefär 750 medarbetare. Kommunen erbjuder många olika yrken; sjuksköterska, lärare, socialsekreterare, brandman, ekonom är några exempel.

När man jobbar i en kommun är det viktigt att fokusera på medborgarens behov. Verksamheter finns för Bengtsforsborna dygnet runt hela året, allt från ettåringens behov till de äldres krav på trygghet. Bengtsfors kommuns medarbetare är med och bygger samhället och får det att fungera.

I filmerna nedan berättar några av våra medarbetare om sina olika jobb, titta gärna!

Jenny Fridh

Jenny Fridh, förskollärare, tycker det är häftigt att vara en del av barnens utveckling. Foto: Niklas Eriksson

Cathrine Karlsson

Cathrine Karlsson, sjuksköterska i hemsjukvården, uppskattar yrkets karaktär, frihet och självständighet. Foto: Niklas Eriksson

Anna-Karin Gustavsson

När samhället förändras måste vi också förändras säger Anna-Karin Gustavsson, 1:e socialsekreterare. Foto: Niklas Eriksson

Edvard Feldmanis

Edvard Feldmanis, undersköterska i hemtjänsten, fascineras av sina brukares livshistorier. Foto: Niklas Eriksson

Tom Eklund

Arbetstiderna är kanon, inga kvällar eller helger, säger Tom Eklund, kock. Foto: Niklas Eriksson

Carita Larsson

Korta beslutsvägar och nära till politiken är några av fördelarna med att jobba i en liten kommun tycker Carita Larsson, enhetschef. Foto: Niklas Eriksson

Lediga tjänster

Sök jobb hos oss

Om du vill söka en tjänst i Bengtsfors kommun gör du det enklast med hjälp av vår e-tjänst. Länk till e-tjänsten finns i varje annons. Observera att det inte går att söka flera tjänster samtidigt, utan du måste göra en ansökan för varje tjänst. I e-tjänsten frågar vi efter följande:

  • Personuppgifter, såsom namn, personnummer, adress etc.
  • Vilken tjänst du söker samt tjänstens referensnummer (finns i annonsen).
  • Tidigare utbildningar och anställningar.

I e-tjänsten finns också möjlighet att bifoga CV, personligt brev samt foto.

Frågor och svar om din ansökan

Anmäl intresse att arbeta hos oss

Om du är intresserad av att arbeta hos oss men inte söker någon specifik tjänst kan du lämna en intresseanmälan. I din anmälan anger du vilket område du är intresserad av att arbeta inom; administration, barn/utbildning/fritid/kultur, vård/omsorg/IFO eller teknik. 

Cheferna i kommunen kan se alla intresseanmälningar som kommer in. På så sätt slipper du att ringa runt eller skicka din anmälan till flera olika enheter inom kommunen för att visa ditt intresse. Vi sparar din intresseanmälan i ett år. Därefter avslutas ditt ärende och du får skicka in en ny intresseanmälan om du fortfarande är intresserad av att jobba hos oss. Vi påminner dig självklart när tiden gått ut.

Registerkontroll inom barnomsorg och skola

Du som erbjuds anställning inom barnomsorg och skola är skyldig att lämna registerutdrag från polisens belastningsregister, enligt lagen om registerkontroll. Det gäller alla typer av anställningsformer. Du ska själv skicka in begäran om utdrag hos Rikspolisstyrelsen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 april 2017
Sidan publicerad av: Anna Sandström