Utökat eldningsförbud - extrem brandrisk

På grund av extrem brandrisk är nu även kolgrillning ute i naturen är förbjudet. All vedeldning är förbjuden.

Stäng meddelande

Så här kan du kommunicera med oss

Foto: Sofia Magnusson

Vi vill gärna ha en öppen dialog med dig som kommunmedborgare, besökare eller på annat sätt har anknytning till Bengtsfors kommun. Därför jobbar vi i olika kanaler och på olika sätt med medborgardialog. Du väljer hur du vill kommunicera med oss. Välkommen!

Fråga politiker

Gruppledaren i respektive parti som är är representerat i kommunfullmäktige samt ordföranden i samtliga nämnder och utskott svarar på dina frågor.

Vi vill veta vad du tycker

Det är viktigt för oss att få in synpunkter och förslag på våra verksamheter. Du lämnar dessa enklast via länkarna nedan.

Vi ses på sociala medier

Bengtsfors kommun finns självklart på sociala medier. Välkommen att prata med oss där!

Ring och e-posta oss

Vårt växelnummer: 0531-52 60 00